Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση…? Δεεε νομίζω Γιωργάκη ! ! !




Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση…? Δεεε νομίζω Γιωργάκη ! ! !

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έκαμες κυβέρνηση και έγραψες στα παπάκια σου τον Ελληνικό λαό που πού είναι ένα  μήνα στην αυλή της δημοκρατίας μέρα και νύχτα και σου φωνάζει …Τον ακούς ...?
‘’ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ’’

Άνοιξε την τηλεόραση σου , ακόμα και τα κανάλια που πληρώνεις όπως και όλοι οι προηγούμενοι σου αυτό έχουν πρώτο θέμα   ,τον λαό που σε εμπιστεύτηκε και τον πρόδωσες , …Τον ακούς ? ? 

Μπλόφαρες προεκλογικά …΄΄λεφτά υπάρχουν΄΄ και σου βγήκε …..
Ξαναμπλόφαρες λέγοντας ότι ΄΄ δεν έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις΄΄ και ο βυθισμένος στο λήθαργο της  ανέχειας λαός  το χαψε και μας έδωσες στεγνούς στο ΔΝΤ όπως είχες συμφωνήσει προεκλογικά μαζί τους. Τάισες και τα υπόλοιπα λαμόγια στην βουλή και το ψήφησαν.

Άνοιξε το παράθυρο σου στη βουλή , φωνάζει ο λαός  …Τον ακούς ? ?
‘’ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ’’

Τώρα ξαναμπλόφαρες λέγοντας ότι για την Ελλάδα ρε γαμώτο (αν με ακούει η Βούλα Πατουλήδου να του πάει και τη σημαία να τη Βάλη στη πλάτη ) θα παραιτηθώ από πρωθυπουργός για να σχηματιστεί κυβέρνηση σωτηρίας .
Λίγο αργότερα το αναίρεσες γιατί το έμαθε ο λαός  και χάλασε η έκπληξη , και καπάκι το βράδυ μας είπες ότι θα φτιάξεις ……
νέα κυβέρνηση με τεχνοκράτες και επιστήμονες διώχνοντας τους κακούς υπουργούς .
Και πριν ο πετεινός λαλήσει 3 …Δέκα το πρωί  ώρα  ΠΑΣΟΚ (ξημερώματα δηλαδή ) μας ξαναπροδίδεις ανακοινώνοντας την νέα κυβέρνηση που είναι οι ίδιοι υπουργοί σε άλλα υπουργεία  οι μισοί και οι ίδιοι υπουργοί στα ίδια υπουργία οι υπόλοιποι.

Άκου Γιωργιό του Αντρέα…. Θα στο πώ και στη γλώσσα που καταλαβαίνεις (ίσως …) The game is over….

Την Τρίτη το βράδυ θα ζητήξεις  ψήφο εμπιστοσύνης ..? από ποιους ? από τσι βουλευτές ?...και από πού θα μπούνε μέσα στη βουλή ..χα.χα.χα.
Και ας πούμε πως θα μπούνε ….για να μη σου δώσωμε το δικαίωμα να πεις ότι καταλύετε η δημοκρατία και δεν αφήνουμε  το ΣΩΜΑ να εκφραστή .Σας υποσχόμαστε λοιπών ………………..

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ αλλά θα σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στην ΕΞΟΔΟ 

Εδώ θα σας θυμίσω  ότι η λέξη αυτή έχει γράψει ιστορία στη ΕΛΛΑΔΑ
(βλέπε, Μεσολογγίου , Μυρίων , Κινδύνου )
Θες να πάρεις ψήφο εμπιστοσύνης ? Να τηνε πάρεις από το ΛΑΟ ρε αν έχεις παπάκια  αλλά έχεις ?   Δεεε νομίζω Γιωργάκη ! ! !

Φερε την αστυνομία ολης τση Ευρώπης  (γιατί η Ελληνική Αστυνομία είναι με τσι Ελληνες...είναι μαζί μας) 

Πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να πάρεις ψήφο εμπιστοσύνης ??

Δεεε νομίζω Γιωργάκη ! ! !

Σπίθας 19/06/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου