Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το πείραμα της Μεσογείου.


Posted: 12 Jun 2014 12:10 PM PDT
Το πείραμα της ΜεσογείουΠώς θα σου φαινόταν αν το παιδί σου δε γνώριζε τι σημαίνει θάλασσα; Πώς θα ένιωθες αν μια μέρα ξυπνούσες και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχεις δει γινόταν πραγματικότητα; Μια ιστορία κεντημένη μέσα από σενάρια διεστραμμένης φαντασίας, η οποία μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα ταινία ωστόσο, όπως και οι ταινίες τρόμου, έτσι και αυτή καλλιεργεί μέχρι το τέλος μια μετεωρίζουσα συνθήκη.



Ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή…

[Καθώς διαβάζεις το παρακάτω κείμενο το αμερικάνικο πλοίο MV Cape Ray πιθανόν να έχει ήδη ξεκινήσει γεμάτο χημικά προς το κέντρο της Μεσογείου, ανάμεσα στην

ΕΡΕΥΝΑ: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Posted: 12 Jun 2014 12:20 PM PDT

-Η συνέχεια του προηγούμενου άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ γίνεται διότι θύμωσαν μερικοί γιατροί και μέσα από τα σχόλιά τους ουσιαστικά δέχθηκα έμμεσα απειλές. Για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με ελάχιστα (σε σχέση με αυτά που διαθέτω) στοιχεία πλήν όμως πολύ πειστικά κατ΄ εκτίμηση:

Αγαπητοί μου γιατροί
-Δεν αναφέρθηκα μόνο στα εμβόλια παρ΄ όλα αυτά εσείς ασχοληθήκατε περισσότερο με αυτό. Ουσιαστικά στυλίτευσα όλη την διαδικασία θεραπείας της νόσου.
-Από τα σχόλιά σας βγαίνουν τρία συμπεράσματα:

1. Μάλλον κάποιοι από εσάς είστε ανενημέρωτοι όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες (όχι τις μεσοπρόθεσμες) παρενέργειες, λόγο της σύστασης αλλά και του είδους του