Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΕΩΣ ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ

 
 
Panos Kammenos
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας.

Οι εκτελεστές του δόγματος του σοκ, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση της νέας τάξης πραγμάτων χρησιμοποιούν τον φόβο και την απειλή κατά του πολίτη.

Έτσι προέκυψε πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, που αρνείται να δώσει ακόμα και στους δημοκρατικά εκλεγμένους αρχηγούς των κομμάτων τα αληθινά στοιχεία για την οικονομία και τις τράπεζες που προέκυψαν από τον πρόσφατο έλεγχο ενώ τα δίνει απλόχερα στους δανειστές.

Αποκρύπτουν την αλήθεια μέχρι να εξασφαλίσουν με εμπράγματες ασφάλειες τους δανειστές αγνοώντας το καθήκον κάθε χώρας να προστατεύσει πρώτα τους πολίτες της, την Εθνική της ακεραιότητα, τον Εθνικό της πλούτο.

Άλλοι παίζουν με την Εθνική ασφάλεια προστατεύοντας δήθεν δικαιώματα μεταναστών την ώρα που απειλείται πλέον σοβαρά η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, και επιμένουν σε θέσεις αντίθετες με τα Εθνικά συμφέροντα και τις διεθνείς συνθήκες σε σοβαρά Εθνικά θέματα διεκδικώντας μάλιστα εξουσία.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ

ΕΩΣ ΕΔΩ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ NIELSEN KNUDSEN ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ = ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ NIELSEN KNUDSEN ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ)

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.
Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την…… θεωρία του ζωτικού χώρου.

Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του....
Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει …«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστιας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΔΗΛΑΔΗ:

Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.

Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%

Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%

Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».

ΑΡΘΡΟ 106 §3. Mε την επιφύλαξη της προστασίας που παρέχεται από το άρθρο 107 ως προς την επανεξαγωγή κεφαλαίων εξωτερικού, μπορεί να ρυθμίζονται με νόμο τα σχετικά με την εξαγορά επιχειρήσεων ή την αναγκαστική συμμετοχή σ' αυτές του Kράτους ή άλλων δημόσιων φορέων, εφόσον οι επιχειρήσεις αυτές έχουν χαρακτήρα μονοπωλίου ή ζωτική σημασία για την αξιοποίηση των πηγών του εθνικού πλούτου, ή έχουν ως κύριο σκοπό την παροχή υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).

Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!

Ποιος είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.

Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με …εισαγόμενο γάλα).

Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποια ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δώστα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. δολάρια που το άφησε η Χούντα, έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληληαυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

•Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;

•ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;

•Ποιος δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;

•Και τώρα, ποιος ωφελείται;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».

Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε …«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.

Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην… Τουρκία!

Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.

Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάξτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάξτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

Ομάδα πανεπιστημιακών θα ελέγξει λέξη προς λέξη τα δύο μνημόνια

Ομάδα πανεπιστημιακών θα ελέγξει λέξη προς λέξη τα δύο μνημόνια


Δεκατέσσερις πανεπιστημιακοί δάσκαλοι του Εργατικού Δικαίου, καθώς και δικηγόροι- εργατολόγοι, θέτουν , στο τελευταίο, 200 σελίδων, τεύχος του νομικού περιοδικού »Επιθεώρηση Εργατικού Δικαίου», στο «μικροσκόπιο» της νομικής επιστήμης, τα δύο Μνημόνια (Ι και ΙΙ), αναλύοντας τις ραγδαίες και ανατρεπτικές επιδράσεις τους στις εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα.
Οι νομικοί σχολιάζουν, αλλά και ερμηνεύουν το δίκαιο των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την επιστροφή στις ατομικές συμβάσεις εργασίας και τις περιπέτειες των επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας, κατά τη μεταμνημονιακή εποχή.

Οι μελέτες και οι αναλύσεις τους δίνουν λύσεις στα αδιέξοδα και τις απορίες των δικηγόρων οι οποίοι πρόκειται ή έχουν ήδη καταθέσει εργατικές αγωγές, διεκδικώντας οικονομικές απώλειες εργαζομένων (μείωση μισθών, κατάργηση επιδομάτων, λύση συλλογικών συμβάσεων εργασίας και μετατροπή τους σε ατομικές συμβάσεις, κ.λπ.), ενώ παράλληλα παρέχονται νομικά επιχειρήματα προς υποστήριξη των θέσεων τους.

Την ίδια στιγμή τα άρθρα των «14″ λειτουργούν ως ερμηνευτική εγκύκλιος εφαρμογής των δύο Μνημονίων.

Οι ερμηνευτές του Εργατικού Δικαίου, παράλληλα όπως αναφέρει το thestival.gr, θέτουν το ερώτημα εάν στη «Μνημονοκρατούμενη Ελλάδα» έχει μέλλον το Εργατικό Δίκαιο ή είναι στα όρια του τέλους του.

Οι «14″, οι οποίοι αναλύουν και σχολιάζουν τα δύο Μνημόνια και παράλληλα καταγράφουν τα «παράθυρα» διαφυγής που υπάρχουν, είναι οι:
Αντ. Βάγιας, Ν. Γαβαλάς, Φωτ. Δερμιτζάκη, Δ. Ζωγραφόπουλος, Γ. Θεοδόσης, ‘Αρ. Καζάκος, Γ. Κατρούγκαλος, Ι. Κουκιάδης, Δ. Λαδάς, Γ. Λεβέντης, Ι. Ληξουριώτης, Κ. Μπακόπουλος, Κ. Παπαδημητρίου, Δ. Τραυλός-Τζανετάτος.

" Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ "

Ο Αριστοτέλης και η θεωρία της σχετικότητας...

Ο Αριστοτέλης και η θεωρία της σχετικότητας...


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ


"Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου".


Πράγμα που σημαίνει:



Το μέγεθος της περικλειόμενης ενέργειας που συγκρατεί τα μόρια στο πλέγμα της δομής τους είναι: Ο πολλαπλασιασμός της μάζας διαδοχικά δύο φορές, με το μέγεθος τριάντα χιλιάδες φορές το δέκα χιλιάδες (μετρούμενο σε) τρία πόδια προς τη μονάδα του χρόνου.


Δηλαδή



Ε= m: (3: 10.000:10.000) : (3: 10.000:10.000)= m: (3: 10.000:10.000)2 = m; (3: 100.000.000)2=m: (300.000.000)2= m: c2

Όπου 300.000.000 m/sec = c η ταχύτητα του φωτός.
Σχόλια: τριών μυρίων μυριάδων 3 (χ) 10.000 (χ) 10.000 άρα 300.000.000 m/sec.
Η μονάδα μήκους 3 πόδια (=1 μέτρο) = l m.
Η μονάδα του χρόνου είναι το 1 sec.Άρα η ταχύτητα του φωτός c= 300.000.000 m/sec = 300.000 Km/sec, αφού 1 Km (χιλιόμετρο) = 1000 m.


Εδώ έχουμε να κάνουμε πολλά σχόλια με πρώτο το ότι βασιζόμαστε στην έρευ­να των Άγγλων και των Αμερικανών για την αυθεντικότητα του αραβικού κειμέ­νου. Το βασικότερο όμως των σχολίων είναι το «πώς γνώριζε ο Αριστοτέλης ή οι Άραβες τις σύγχρονες μονάδες μέτρησης; Δηλαδή το μέτρο και το δευτερόλεπτο. Μήπως και τις μονάδες μέτρησης τις πήραν οι «πολύμαθοι κλέφτες της αρχαίας ελ­ληνικής γνώσης» από τους αρχαίους μας προγόνους;


Το μεν δευτερόλεπτο έχει κάποια λογική, αφού είναι το 1/60 του λεπτού (min) που είναι το 1/60 της ώρας (h) που είναι το 1/24 της περιστροφής της Γης γύρω από τον εαυτό της.
Το μέτρο όμως ή τα τρία πόδια; Εδώ υπάρχει ένα μυστήριο.


Nα δώσουμε όμως και άλλα χωρία από το κείμενο του Αριστοτέλη για την ταχύ­τητα του φωτός.
«Την προς άκραν αύξησιν λόγου μεταβολής χώρου, προς χρόνον, ουκ εά η φύσις εις μη μετρήσιμον προσάγειν: προσάγει γαρ οσονούπω της μάζης το μέγε­θος εις το μη μετρήσιμον».


Πράγμα που σημαίνει: « Την αύξηση του λόγου του μήκους προς το χρόνο (ταχύτητα) προς ακραία τιμή (όριο της ταχύτητας του φωτός) δεν την επιτρέπει η φύση να φθάσει σε μη μετρήσιμη τιμή (άπειρο). Διότι κάνει και το μέγεθος της μάζας να είναι μη μετρήσιμο (άπειρο)».


Ακριβώς, δηλαδή, ότι λέει και η ειδική θεωρία της σχετικότητας του Einstein (;) που του την εξήγησε και πλήρως διατύπωσε ο Καραθεοδωρή(ς).
Πάμε παρακάτω στο κείμενο του Αριστοτέλη:
«Την δε χρόνου ροήν πάλιν αίφνης εις βραδύτερον προσάγει». Που σημαίνει: «Τη δε ροή του χρόνου την επιβραδύνει άμεσα».
Μιλάμε δηλαδή για τη διαστολή του χρόνου.
Όσον αφορά το όριο της ταχύτητας του φωτός ο Αριστοτέλης, όπως τον αντέγρα­ψαν οι Άραβες και όπως πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια απεκάλυψαν οι Άγγλοι, μας λέει-
«Την δε μεταβολήν των θεών νόμος τοιαύτη επιβολή φέρει το μέγεθος μηδέ των τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την του χρόνου μονάδα υπερέχειν, μηδέ Ήλιος άλλος αστήρ αντιβαίνειν».


Εδώ έχουμε ένδειξη για το ότι ο Αριστοτέλης έχει διατυπώσει και τη «γενική θε­ωρία της σχετικότητας».


Η μετάφραση είναι: Στη δε μεταβολή (του χώρου προς τον χρόνο, άρα στην ταχύ­τητα), ο νόμος των θεών επιβάλλει να είναι μικρότερη από τριάντα χιλιάδες επί δέκα χιλιάδες επί τρία πόδια (ένα μέτρο) προς τη μονάδα του χρόνου (ένα δευτερόλεπτο) και ούτε ο Ήλιος ούτε άλλο άστρο μπορεί να την κάνει να παραβεί (το νόμο).


Η τελευταία φράση δείχνει ότι:
1) Γνώριζε ο Αριστοτέλης ότι ο Ήλιος ήταν απλά ένα άστρο όπως όλα.
2) Γνώριζε ότι τις συνθήκες κίνησης τις ορίζουν τα «βαρυτικά πηγάδια» (gravity wells) των άστρων, και ακόμη και ένα μαύρο άστρο (μελανή οπή) με την τεράστια έλξη του δε μπορεί να εξασφαλίσει ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός.
ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ
Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι:
1) Οι υποψίες μας για το ότι ο Einstein κάτι έτοιμο πρέπει να βρήκε όταν διατύπωσε τη θεωρία της σχετικότητας επαληθεύονται.
2) Ο Einstein με ειλικρίνεια και εντιμότητα ζήτησε τη βοήθεια του Καραθεοδωρή(ς) που του τα εξήγησε όλα.
3) Στον Αριστοτέλη πλέον μπορούν να αποδοθούν.
α) Ο τύπος E=m:c2 για τη μετατροπή της μάζας σε ενέργεια και αντιστρόφως.
β) Η διαστολή του χρόνου και η συστολή του μήκους .
γ) Το όριο της ταχύτητας του φωτός.
6) Η μέτρηση της ταχύτητας του φωτός.
ε) Η «βαρυτική» θεωρία της γενικής θεωρίας της σχετικότητας.
στ) Η σχέση μάζας - ταχύτητας (όταν απειρίζεται η μία, απειρίζεται και η άλλη).
Τέλος να τονίσουμε ότι ακόμη και αν δεν τα έβγαλε αυτά ο Αριστοτέλης, τότε τα πήρε από κάποια άλλη αρχαιότερη ελληνική πηγή σαν μύστης που ήταν.
Ακόμη και αν οι Άραβες είπαν ψέματα και δεν τα βρήκαν όλα αυτά από τον Αρι­στοτέλη, ας αναρωτηθούμε που τα βρήκανε πριν από εκατοντάδες χρόνια;
Εξάλλου γιατί να μην πάρουν αυτοί τη δόξα; Το πιθανότερο είναι ότι οι Άραβες απλά αντέγραφαν για να σώσουν τη γνώση, χωρίς καν να την κατανοούν.
Αυτούς τους Άραβες αλλά και τους Άγγλους του Imperial College of London τους ευχαριστούμε για τη γνώση που μας έδωσαν και για την αλήθεια που την απεκατέστησαν.



Κάποιοι αντιγράφουν την αρχαία ελληνική επιστήμη και μας την "πλασάρουν" ως δική τους και γεγονός μοναδικό και κοσμοϊστορικό..Ίσως μαθαίνουμε λάθος ιστορία στους νέους...Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να μαθαίνουμε αυτά που φοβόμαστε πως θα αλλάξουν όσα έχουμε στο νού μας ως...δεδομένα.

" Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ "

Ο ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ....Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Μήδας ηταν ο βασιλιάς που οτι επιανε γινόταν χρυσος.
Κουράδας-Αυριανή είναι ο Αρχων τής διαπλοκής που οτι πιάσει γινετε κουράδα
Οπου μίζα και λαμογιά απο πίσω,απο κάτω ,απο δεξιά και απο αριστερά ήταν ο Κουρής...
Ο τζάμπα μάγκας που πέταξε στό δρόμο τόσους εργαζόμενους απο το ALTER.
Ολοι οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ απο τον ΑΡΧΗΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΥΡΟΡΟ  κολιτάρια του...και τώρα
με τή νέα τάξη πραγμάτων  τη μπόχα την μυρισε στον συριζα και ετρεξε για να τους''βοηθίσει''
Εδώ κολά και το άσμα του Πασχάλη  γιά όσους διαβάζουν τήν φυλάδα..... ''πισω απο τίς λέξεις , ερχετε ο Αλέξης''   

Οι κάλπες δεν παραγράφουν τα αδικήματα Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου

Οι κάλπες δεν παραγράφουν τα αδικήματα Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου

Ερμηνεία του Συντάγματος κατά το δοκούν επιχειρούν να κάνουν ορισμένοι πολιτικοί κύκλοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα

Οι κάλπες δεν παραγράφουν τα αδικήματα Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου
προκειμένου να υποστηρίξουν ότι η νέα προσφυγή στις κάλπες θα προκαλέσει αυτόματα παραγραφή των τυχόν αδικημάτων του κ. Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς τους που οδήγησαν τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και του μνημονίου.
Συγκεκριμένα, η εξέλιξη των διερευνητικών επαφών αλλά και οι τοποθετήσεις των κυρίαρχων πολιτικών αρχηγών συνομολογούν ότι το πιθανότερο σενάριο λέει ότι η χώρα οδηγείται σε νέες εκλογές. Εφόσον το συγκεκριμένο σενάριο βγει πραγματικό, πρέπει του Προεδρικού Διατάγματος που θα προκηρύσσει εκλογές να προηγηθεί η σύγκληση της νέας Βουλής που προέκυψε απο τις εκλογές της 6ης Μαΐου προκειμένου να ορκιστούν οι βουλευτές. Ειδικότερα, συνταγματολόγοι μιλώντας στο newsbomb.gr εξηγούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει διάλυση της Βουλής αν πρώτα δεν έχει συγκληθεί σε σώμα.
Ορισμένοι λοιπόν πολιτικοί και λίγοι συνταγματολόγοι επιχειρούν να πουν ότι το γεγονός της σύγκλησης της Βουλής για την ορκωμοσία των βουλευτών και την εκλογή του προεδρείου του κοινοβουλίου θα πρέπει να ληφθεί ως νέα τακτική κοινοβουλευτική σύνοδος, ακόμα και αν αυτή διαρκέσει λίγες ώρες ώσπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη διαλύσει για τις εκλογές.
Η συγκεκριμένη «ύποπτη» ερμηνεία επιχειρεί στην ουσία να δείξει ότι από την έναρξη της θητείας της διακυβέρνησης του κ. Παπανδρέου ολοκληρώνονται δύο κοινοβουλευτικές σύνοδοι που είναι και το όριο πέρα από το οποίο τα όποια αδικήματα υπουργών παραγράφονται.
Τι ισχύει όμως; Όπως εξηγούν έγκυροι συνταγματολόγοι, το Σύνταγμα απαντά με πλήρη σαφήνεια, καθώς το άρθρο 64 εξηγεί πως «η διάρκεια της τακτικήςσυνόδου δεν μπορεί να είναι συντομότερη από πέντε μήνες».
 Newsbomb.gr.

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε ! ! !

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ !!!!!

  Νέο γκάλοπ του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3,στην Αττική που παρουσίασε πριν από λίγο ο Άκης Παυλόπουλος, δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 28,9%. Δεύτερη έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 12,5%, τρίτοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 11,6% το ΠΑΣΟΚ τέταρτο με 7,2%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,2%, 5,3% η Χρυσή Αυγή , 5% η ΔΗΜΑΡ,3,2% ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, 3,1% οι Οικολόγοι πράσινοι, 2,7% το ΛΑΟΣ , 2,3% η ΔΡΑΣΗ και 1,1% η ΔΗΣΥ
Ελληνες Youtubers.

 H ανακοίνωση αποστέλεται στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων και σε όλους τους Έλληνες. Σας καλούμε να σταματήσετε αυτή την στιγμή το παιχνίδι του: συνεργάζομαι - δεν συνεργάζομαι, ο εχθρός έχει εισβάλει στην χώρα μας με κάθε μορφή, που άλλες αντιλαμβανόμαστε και άλλες όχι, αναλόγα την διαυγεία του πνεύματος μας Η κυρία μορφή του εχθρού είναι το Μνημόνιο που τουλάχιστον όλοι σε αυτό συμφώνουμε. Πάνω σε αυτή την συμφωνία ας ενώθουμε και ας το αρνηθούμε όλοι μαζί! Ο εχθρός αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί το διαίρε και βασίλευε, ας το κάνουμε ΙΣΧΥ ΑΝ ΓΝΩΣΗ. Μην γίνεστε υπομοχλία της Νέας Τάξης, μην πορώνετε το κόσμο με την γνωστή σας κομματοκρατία και τον διαχωρισμό του ΕΛΛΗΝΑ, σε Αριστερό και Δεξιό, σε Κομουνιστή και σε Καπιταλιστή, η αλήθεια είναι μία η ΕΛΛΑΔΑ μας, η Εθνική μας Ανεξαρτησία - Κυριαρχία. Ενωθείτε να διώξτε το Μνημόνιο, που θα οδηγήσει στην πλήρης εξαθλίωση τον Ελληνικό Λαό, ώστε να υποδέχτει σαν Σωτήρα την Νέα Τάξη και την Ηλεκτρονική του Διακυβέρνηση. Διώξτε το Μνημόνιο και ορίσετε εκ νέου εκλογική αναμέτρηση υπερασπίζοντας ο καθένας τις εθνικές τους ή ταξικές του διάφορες. Αφήστε ύστερα να αποφασίσει ο Ελληνκός Λαός. Δίκαστε ακόμα και τους εαυτούς σας, μιας και συμμετείχατε στην Βουλή τα τελευταία 40 χρόνια, κλείνοντας τα μάτια, στα εκτρωματα νομοσχέδια και συμβάσεις, μην τηρώντας το Άρθρο 86 του Ελληνικού Συντάγματος την τελευταία 2 ετία. Και προσοχή σε όλους παραδειγμαστείτε από την Ιστορία μας, ΟΧΙ σε ένα Εμφύλιο, καλά Δεξιών - Αριστερών! Είμαστε αδέλφιά μεταξύ μας, αλλά και αδέφλια με τα άλλα Έθνη. Κάντε την υπέρβάση! Και 'συ Λαέ Βασανισμένε αντιστάσου, μην υποκύπτεις στο παιχνίδι τους, δεν υπάρχει Κυβέρνηση Αριστεράς και Δεξιάς, ας τους φωτίσει ο Θεός να κυβερνήσουν με γνώμονα το καλό της Ελλάδος και της Ανθρωπότητας! Ναι στην Δημοκρατία! Όχι στην κομματοκρατία! Όχι στην Νέα Τάξη και την Ηλεκτρονική μας Σκλαβιά! Όχι σε κάθε είδος Ηλεκτρονικής Κάρτας, που θα γίνει όλπο της Νέας Τάξης!

Μη φοβάσε Κ. Κουβέλη η Στάη είναι ΕΔΩ.!!! Τό ΠΑΣΟΚ της βέβαια ΔΕΝ είναι ποιά εδω...











 
Τι ζόρι τραβάς ρέ Ελλη και εκβιάζεις τον Κουβέλη να  ενδώσει και να συνεργαστή μέ τους Βενιζέλους και τους Σαμαράδες.....Ακούστε ερώτηση....:
Ελλη...Φοβάστε Κ.Πρόεδρε να κάνετε κυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Σχεδόν σας απειλή ο Τσίπρας.....
Γιατί δέν κάνετε το σωστό?
Ποιά είσαι εσύ ρέ που θα μάς υποδήξεις και το σωστό και τό καλό μας?
Δέ θέμε τη γνώμη σου.....αρκετά μας βοήθησες και εσύ και το συνάφι σου
Αλλος φοβάτε μη χάση την καρέκλα και τα Ευρώπουλα που εμείς  δήνουμε
 .
 

Ενας αλά ΤΡΑΓΚΑΣ και ολοι εσείς ΤΥΡΙΑ !!!!!

ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ ??? ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 900 ΕΚ!!


ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

Για Ελληνικό ομόλογο που κατέχει η ΕΚΤ πηγαίνουν τα 3,3 Δις, το οποίο όπως αποκαλύπτει η Le Monde ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΗΚΕ! Πανηγυρίζουν όμως για το PSI το οποίο εξόντωσε μικροομολογιούχους, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ όπως Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.

Τα υπόλοιπα 900 εκ. πηγαίνουν για αποπληρωμή …τόκων! Δηλαδή οι ξένοι δανειστές δεν χάνουν ούτε τους τόκους τους, ενώ οι Έλληνες έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τα διαθέσιμα κοινωνικής πολιτικής.

Καταλάβατε τώρα πόσο αληθινοί βγαίνουμε για ότι γράφαμε τόσον καιρό; Όλοι δούλεψαν για να υποθηκεύσουν τον δημόσιο πλούτο, να εξασφαλίσουν τους κερδοσκόπους  δανειστές και όχι τους καθαρούς επενδυτές ή αποταμιευτές.

Ο κύριος Παπαδήμος λοιπόν, εξυπηρέτησε θαυμάσια αυτούς που τον εξέλεξαν για πρωθυπουργό. Οι επιπτώσεις ενδεχόμενης στάσης πληρωμών για τους κολοσσούς μειώνονται και τώρα το ΔΝΤ ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το πλιάτσικο των εγγυήσεων που πρόθυμα τις προσέφεραν οι εντολοδόχοι του πολιτικού συστήματος με κορωνίδα την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου.

Τη Δευτέρα, η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει τα 450 εκατομμύρια ευρώ ομολόγων που δεν εντάχθηκαν στην μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της που έκανε το Μάρτιο. Επίσης, η Αθήνα πρέπει να αποπληρώσει 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ έως τις 18 του μηνός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Πηγή   olympiada στο Μαΐου 11, 2012

Χαρρυ Κλύνν στόν Κουβέλη

Νεα Δημοσκοπηση




Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΔΩΣΙΑ


Τον σχηματισμό κυβέρνησης οικουμενικού χαρακτήρα, της οποίας η θητεία θα λήξει τον Ιούνιο του 2014 και που θα συγκροτηθεί από φερέγγυα πολιτικά κόμματα, πρότεινε ο Φώτης Κουβέλης στον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την συνάντηση τους το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο κ. Βενιζέλος θεώρησε την πρόταση του κ. Κουβέλη ως «θετικό οιωνό» και ως «ένα πρώτο βήμα». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε πως η κυβέρνηση την οποία προτείνει θα πρέπει να διατηρήσει την Ελλάδα εντός Ευρώπης και ευρώ και να αρχίσει την διαπραγμάτευση για την σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων.

Το ΠΑΣΟΚ δια του Ευάγγελου Βενιζέλου προτείνει ως γνωστόν κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί επακριβώς το πώς εννοεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το προγραμματικό περιεχόμενο μιας τέτοιας κυβέρνησης.

Ας γίνη το Ολυμπιακό Φώς τού Απόλλωνα , δύναμη στή ψυχή μας



 Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδος ο ελληνικός λαός έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα σε δύο όχι ιδεολογικά αλλά συνειδησιακά στρατόπεδα. Από την μια όλοι οι έχοντες και κατέχοντες καταθέσεις, εισοδήματα ή ένα αξιοπρεπή μισθό και οι οποίοι τάσσονται υπέρ του ευρώ γιατί δεν θέλουν να ρισκάρουν να χάσουν τα κεκτημένα τους.Είναι ολοι οι ''βολεμένοι''  που διορίστηκαν απο τις 2 κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , είναι οι ''δικοί τους '' που επερναν τα χρήματα απο την Ε.Ε. με τήν μορφή επιδώτησης , είναι τα ΜΜΕ που στήριζαν την αρωστη αυτή κατάσταση αφού από αυτήν ζούσαν παρασιτικά, είναι ,είναι....και  μερίδα αυτή της κοινωνίας δεν είναι αμελητέα. 
 Στηρίζεται στην παραδοχή ότι η Ελλάδα έδωσε αγώνα να εισέλθει στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Η Ελλάδα έλαβε δισεκατομμύρια επιδοτήσεων, αποζημιώσεων και πάσης φύσεως οικονομικές στηρίξεις από την ΕΕ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης καθώς και ατελίωτες ΜΙΖΕΣ και '' δωράκια''.
 Η Ελλάδα μπορεί να απέτυχε να διαχειριστεί την μετάβαση της χώρας από την δραχμή στο ευρώ προκαλώντας ακραίες στρεβλώσεις στην τιμολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών αλλά γεγονός είναι ότι το ευρώ έφερε εικονική ευημερία στην κοινωνία με εύκολα δανικά και μισθούς μεγάλους που μέχρι και πριν 2 χρόνια ολοι νόμιζαν οτι είναι αληθινά και δικαιολογημένα .Το 2009 αρχισε να φένεται η αλήθεια...
 Τότε άρχισε να πέρνει σάρκα και οστά η άλλη πλευρά, το 1,5 εκατ άνεργοι, οι νέοι που είδαν το κράτος, τη κυβέρνηση να νομοθετεί κατώτατο μισθό νεοεισερχόμενου στην αγορά εργασίας 480 ευρώ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που η οικονομική ασφυξία τους πετούσε εξω απο το γήπεδο  ή μεσαία τάξη των εμπόρων που τα λουκέτα τους τραβούσαν σάν βαρύδια στόν βυθό της αγοράς που μεταμορφόθηκε απο κεντρο πλούτου σε νεκροταφείο ψυχών, ακόμη και οι βιοπαλαιστές της ζωής που είχαν ελάχιστα και αυτά μειώθηκαν περαιτέρω ώστε να μην μπορεί να επιβιώσει. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όσοι εντάσσονται στην ομάδα των ελλήνων που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Η μεγάλη αυτή μερίδα της ελληνικής κοινωνίας είναι αυτή που αντίδρασε και πήρε θέση μάχης στην μόνη διέξοδο ,στήν μόνη ελπίδα, στήν κάλπη.  Ούτως ή άλλως δεν είχε να χάσει πολλά, γιατί ο βρεγμένος τήν βροχή...ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΕ. 
Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΗΜΑΡ, και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ψήφισε και η ψήφος τους δεν ήταν εισήγηση κυβέρνησης αλλά απόφαση αντίδρασης και εκδίκησης σαυτούς που μας έφεραν ως εδώ και μάλιστα για το ''καλό μας''. Ψήφισε και είπε οτι δέν εμπιστεύτετε κανένα κόμα ΜΟΝΟ ΤΟΥ. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΗ  1 ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ και τον 1 δρόμο αυτόν τον ζητά από όλους, ολους μαζί. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αυτοκαθαρθη αμεσα και  εν μέσω μιας ισορροπίας τρόμου να οδηγήσει τον λαό μας στόν δρόμο της ελπίδας. Από την μια να διασφαλίσει την σταθερότητα που επιθυμούν οι έχοντες οι οποίοι δικαιως η αδίκως  είναι έχοντες  και από την άλλη να επιδιώξει να δώσει μια προοπτική στους άνεργους και στους μη έχοντες. Το χάσμα είναι πολύ μεγάλο πλέων, και δέν θα γεφυρωθεί με ημίμετρα. ''Αμα δέ σπάσωμε αυγά δέν κάνωμε σφουγκάτο''. Ο διαχωρισμός δεν είναι πλέων μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί αφου μετά τις εκλογές..... όλοι θεωρούν αποτυχημένο το μνημόνιο. Η Ελλάδα, η κοινωνία χωρίστηκαν στα δύο και ο διαχωρισμός αυτός είναι διχαστικός και επικίνδυνος. Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ελπίδα , προοπτική και η κοινωνία ομόνοια και συνοχή με κοινούς στόχους ίσες ευκαιρίες γιά ολους τους Ελληνες. 
Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει την περί δικαίου αίσθημα και να δεί τιμορίες σε οσους τον αδίκησαν,γιατί κάποιοι τον αδίκησαν. 
 Η Ελλάδα πρέπει να ξανανιώση το αίσθημα της ΝΙΚΗΣ. Ο λαός μας διψά γιά μιά νίκη οπως οι αμέτρητες των αρχαίων προγώνων μας.
Οι Ελληνες θά κερδίσουν αυτή τήν μάχη κόντρα στίς Κασσάνδρες ,κόντρα στούς Εφιάλτες, κόντρα στους Δαρίους γιατί η εχει νέο Μ.Αλέξανδρο, Μιλτιάδη, Οδυσσέα , Λεωνίδα και χιλιάδες 300.
Ας γίνη  το Ολυμπιακό  Φώς τού Απόλλωνα που σήμερα ηρθε από τον Ηλιο , δύναμη στή ψυχή και στό μιαλό μας , και να φωτήσει στό ταξίδι του σέ όλη την Ελλάδα, απο την Κρήτη μέχρι τό Καστελόριζο,και την Αλεξανδρούπολη   ολα τα Ελληνόπουλα .
Ας είναι η φλόγα αυτή η ιερή πού ερχεται απο τα πέρατα της αρχαίας χρυσής εποχής, τό μύνημα της Νίκης.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΩΘΙ......ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΩΘΙ......ΑΛΛΑ Μέ πιέσεις θα υποκύψη νά γίνη πρωθυπουργός τού Αντωνάκη και του Ευάγγελου..... Αν το δούμε και αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τώρα στήν ΝΕΤ μιλά ο ΑΝΤΙΜΝΙΜΩΝΙΑΚΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ Κος Ψαριανός που παραδίνει τά οπλα ως φένεται Έντονες διεργασίες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε εξέλιξη προκειμένου να υπάρξει λύση στο κυβερνητικό αδιέξοδο. Τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ συζητείται μετ’ επιτάσεως το ενδεχόμενο, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να καταλήξει στη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση μίας καλύτερης δανειακής σύμβασης. Σε μία τέτοια κυβέρνηση που θα έχει τη μορφή «της κυβέρνησης Μόντι» πρωθυπουργός θα είναι ο Φώτης Κουβέλης. Στο πρόσωπο του αρχηγού της Δημοκρατικής Αριστεράς συγκλίνουν στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται ότι απομένει να πειστεί και ο ίδιος.

Είναι Έλληνας” ο Κυριάκος Βελόπουλος!θά γίνη και ''Ανεξάρτητος''??


Είναι Έλληνας” ο Κυριάκος Βελόπουλος!θά γίνη και ''Ανεξάρτητος''??
Ενας απο τούς αρκετούς Ελληνες Βουλευτές που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”,''ακούγεται ''οτι είναι και ο Κυριάκος Βελόπουλος αφού ο Θεσσαλονικιός δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμηση του για τον Πάνο Καμμένο. Άλλωστε ήταν αυτός που μαζί με τον Γιάννη Δημαρά είχαν συνυπογράψει την επερώτηση του Πάνου Καμμένου για το περιβόητο CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η πώληση του οποίου τα τέλη Νοέμβρη του 2009 σηματοδότησε την αρχή της καταστροφής της πατρίδας και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Ο Γιάννης Δημαράς βρίσκεται ήδη στο πλευρό Καμμένου, που θεωρούμε ότι δεν ξεχνά την αντρίκια κίνηση του Κυριάκου όταν όλοι τον έλεγαν “συνωμοσιολόγο”. Μακάρι να μεγαλώσει και να πλατιάσει το τσουνάμι με αντάρτες στήν ψυχή Ελληνες....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δικαίωσαν τά ''Ελληνικά'' δικαστήρια τους Γερμανούς. Χώστα ΤΡΑΓΚΑ...



ΣΒΑΣΤΙΞ -- SWASTIX ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ! ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΣΜΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΡΕΤΗΣ. Η ΣΠΥΡΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΣΠΥΡΑ. ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝΣ ΤΟΝ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΟΡΦΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΟΥ Η ΚΑΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΝΩΣΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΚΑΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΑ). ΠΟΛΛΕΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ, ΠΟΥ ΕΝΩΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΥΡΕΣ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΔΙΝΟΥΝ. Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ (ΠΡΙΝ ΤΟ 4.000 π.κ.ε.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΣΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ HOPPΙΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ Dr. GARY DAVID. OI IEΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ - ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ. ΤΟΝ 19ο ΜΕ ΑΡΧΕΣ 20ου ΑΙΩΝΑ, Η ΡΩΣΣΟΕΒΡΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΕΛΕΝΑ ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΤΟ 1906 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ, ΔΙΑΣΗΜΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ, ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ 15.000 ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΕΡΩΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ) ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΒΡΕΙΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ. Ο ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΤΟ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ


ΟΙ '' Ανεξάρτητοι Ελληνες'' καλούν τους 300 σε πανστρατιά γιά την Ελλάδα

Προσκλητήριο Καμμένου στους αντιμνημονιακούςΠρόσκληση σε αντιμνημονιακό μέτωπο, σε όλους ακόμη και με όσους συγκρούστηκε στο παρελθόν, απεύθυνε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του.
Ο Πάνος Καμμένος με την παραπάνω δήλωση έκανε άνοιγμα ακόμη και προς τους βουλευτές της Ν.Δ. προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.
Σε αντιπερισπασμό του προσκλητηρίου Σαμαρά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προχώρησε σε προσκλητήριο προς αντιμνημονιακές δυνάμεις συμπεριλαμβανομένων στελεχών και βουλευτών της Ν.Δ.
Έκανε όμως και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας να παραιτηθούν από τις ηγεσίες των κομμάτων τους οι αρχηγοί που υπέγραψαν το Μνημόνιο και «μπλοκάρουν» τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης.
Διευκρίνησε ότι σέβεται το θεσμικό ρόλο των δύο πολιτικών αρχηγών που ψήφισαν το Μνημόνιο, ωστόσο δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μαζί τους το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης, εξαιτίας των υπογραφών τους.
Μεταξύ άλλων και αναπτύσσοντας τις θέσεις του, λίγο πριν την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, θέσεις οι οποίες φαίνεται ότι δεν θα δημιουργήσουν ιδιαίτερο προβληματισμό για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία και να πληρώσουν όλοι όσοι πλήγωσαν την χώρα.
Τέλος, αναφέρει το parapolitika.gr, απευθυνόμενος προς τους 33 βουλευτές του, ανακοίνωσε πως οι συνυποψήφιοί του στην ίδια περιφέρεια θα οριστούν μετά από κλήρωση, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να αποφασίσει ποιά έδρα θα κρατήσει και ποιός συνδέλφός του που έδωσε την ίδια μάχη θα μείνει απ’ έξω.

3 OXI ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Αρνητικά απάντησε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας ότι «το συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει κανένα συνταγματικό ρόλο στα πλαίσια της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης».
Οι δάσκαλοι στην απάντηση τους, την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα, ανέφεραν επίσης:
- Οι θέσεις των εκπαιδευτικών έχουν κατατεθεί σε εσάς προσωπικά, όπως και στους αρχηγούς όλων των κομμάτων κατά τις πρόσφατες συναντήσεις του ΔΣ της ΔΟΕ με τα πολιτικά κόμματα.
- Η ΔΟΕ, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, όπως έκανε και στο παρελθόν, με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης θα ζητήσει συνάντηση μαζί της, καθώς και με τα πολιτικά κόμματα, με μοναδικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών. 

Η απάντηση της ΑΔΕΔΥ στην πρόσκλησή του ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση:
"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαντώντας στην από 08/05/2012 πρόσκλησή σας, για συνάντηση σήμερα, 09/05/2012, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό Κυβέρνησης, σας ενημερώνει ότι:
1. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είχε ζητήσει προεκλογικά και είχε συνάντηση με τα πολιτικά κόμματα, στα οποία και κατέθεσε τις προτάσεις της, για τα ζητήματα που αφορούν τους Δημοσίους Υπαλλήλους
2. Το συνδικαλιστικό κίνημα, εκ του ρόλου του, δεν εμπλέκεται στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που δίνεται στα πολιτικά κόμματα για το σχηματισμό Κυβέρνησης
3. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι διατεθειμένη, ευθύς μόλις σχηματιστεί η νέα Κυβέρνηση να καταθέσει τις θέσεις και τις προτάσεις της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δημόσιου Τομέα και των εργαζομένων σε αυτόν, οι οποίοι πλήττονται από τις πολιτικές της μονόπλευρης λιτότητας".


Αρνητική ήταν η απάντηση της ΓΣΕΕ στην πρόσκληση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για συνάντηση, ώστε να συζητηθούν, όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία, οι προγραμματικοί στόχοι της νέας κυβέρνησης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, «ως συνδικαλιστικός φορέας δεν εμπλέκεται στις συνταγματικά προβλεπόμενες διαδικασίες και τις θεσμικές συναντήσεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης. Ως εκ τούτου παρέλκει η συμμετοχή της σε συγκέντρωση που κάλεσε ο εντολοδόχος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρας ''...για να συζητήσει τους προγραμματικούς στόχους της νέας κυβέρνησης''».
Σημειώνει ωστόσο ότι «εάν και εφόσον η νέα αυτή κυβέρνηση σχηματισθεί, θα προσέλθει σε συνάντηση με τους εκπροσώπους της προκειμένου να θέσει τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων που είναι τα πρώτα και μεγάλα θύματα των άδικων, άνισων και αναποτελεσματικών πολιτικών που κατ΄επιταγή και των δανειστών ασκούνται στη χώρα μας καθώς και γενικότερα τα προβλήματα της χώρας και της ευρωπαϊκής της προοπτικής».

Μίκης : «Υποστηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα»...???????

Μίκης : «Υποστηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα»...ΑΛΛΑ

Μίκης Θεοδωράκης: «Υποστηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα»Σήμερα στις 7.30 μμ ο Αλέξης Τσίπρας και ο Μανόλης Γλέζος επισκέφθηκαν στο σπίτι του τον Μίκη Θεοδωράκη, όπου είχαν συνάντηση μαζί του παρουσία του καθηγητή συνταγματολόγου κ. Κασσιμάτη.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μίκης Θεοδωράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσει μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα επιδιώξει την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας. Καλώ όλους τους πατριώτες και δημιουργικούς Έλληνες να βοηθήσουν ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο δρόμο της αυτοδυναμίας, της προόδου και της αναγέννησης».
Μίκης Θεοδωράκης, Αθήνα 08-05-2012

Και γιά αυτό (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)τι λές Κ. Μίκη  
 Εμείς οι Κρητικοί (άν και μακριά ) έχωμε ποτήση με τό αίμα μας διπλα στα αδερφια μας τά Ελλινικά  χώματα τση ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , και είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να λέμε σήμερα πώς ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ οποιου τολμά να γράφει καί να λέει τέθια σάααλια.
ΑΝΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ (γιατι περί έργου πρόκειτε) ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΥΔΡΙΤΗΣ ΤΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012



Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ενιαίο κόμμα και πάει για το μπόνους των 50 εδρών

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ενιαίο κόμμα και πάει για το μπόνους των 50 εδρώνΣχέδιο δράσης με απώτερο στόχο την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτη κοινοβουλευτική δύναμη έχει στα χέρια του το επιτελείο του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Οικολόγους πράσινους και Κοινωνική Συμφωνία.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr στόχος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι:
  • Η δημιουργία ενός ευρύτερου μετώπου αριστερών δυνάμεων. Το είχε προαναγγείλει άλλωστε στις πρώτες δηλώσεις του την Κυριακή των εκλογών μιλώντας για επανίδρυση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης. Για το λόγο αυτό άλλωστε ξεκινά διερευνητικές επαφές με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, τους Οικολόγους Πράσινους και την Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη,«σνομπάροντας» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Στόχος είναι η ένταξη των παραπάνω κομμάτων σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Ηδη o Φώτης Κουβέλης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση Τσίπρα.
  • Στη συνέχεια, στόχος της Κουμουνδούρου είναι να απευθυνθεί στο εκλογοδικείο και να ανακοινώσει επισήμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται πλέον σε ενιαίο κόμμα, από συνασπισμός δυνάμεων. Ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μόρφωμα που αποτελείται από συνιστώσες (ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΑΚΟΑ, ΔΕΑ κ.λπ.) οι οποίες είναι κόμματα αναγνωρισμένα από τον Αρειο Πάγο και εσωκομματικές τάσεις («Κοκκινοπράσινο Δίκτυο κ.α.).
Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το μπόνους των 50 εδρών σε περίπτωση που στις επόμενες εκλογές έρθει πρώτο κόμμα. Ως γνωστόν ο εκλογικός νόμος απαγορεύει να δοθεί το μπόνους σε συνασπισμό κομμάτων.
Υπενθυμίζεται πως το σενάριο της κοινής συνεργασιας δεν είναι ανέφικτο καθώς και η Λούκα Κατσέλη έχει δηλώσει πως η Κοινωνική Συμφωνία είναι στην διάθεση του Αλέξη Τσίπρα.
  • Τελικός στόχος είναι η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες χωρίς, ωστόσο, να «χρεωθεί» την ακυβερνησία. Για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, ώστε να φανεί ότι εξήντλησε τα περιθώρια που διαθέτει, ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να καταθέσει άμεσα την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Τέλος, υπάρχουν και οι εισηγήσεις προς τον κ. Τσίπρα να μην καταθέσει την εντολή αλλά να απευθυνθεί στην Βουλή, ανακοινώνοντας τις προγραμματικές του δηλώσεις και ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης.
Οι δηλώσεις Παπαδημούλη
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος σημείωσε ότι εξετάζεται η δυνατότητα στις επόμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ να μετεξελιχθεί σε ενιαίο κόμμα. «Είναι κάτι που εξετάζουμε. Δεν συνηθίζω να προαναγγέλλω πράγματα τα οποία μελετάμε, πριν είναι ώριμα προς ανακοίνωση».
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών είπε πως «δεν επιδιώκουμε επαναληπτικές εκλογές, αλλά κανείς λογικός άνθρωπος βλέποντας τους αριθμούς, τους συσχετισμούς αλλά και τα παιχνίδια σκοπιμότητας που παίζονται, δεν μπορεί να το αποκλείσει».
Το επόμενο βήμα και τα μηνύματα προς την Ευρώπη
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα La Stampa, ανέφερε ότι το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει από την Ευρώπη είναι «ένα μορατόριουμ επί του χρέους. Το δεύτερο, μια σοβαρή καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου. Το τρίτο, αξιόπιστα προγράμματα για να ξαναρχίσει να αναπτύσσεται η οικονομία».
Οταν ερωτήθηκε για το τί θα κάνει αν η Ευρώπη αρνηθεί να ικανοποιήσει τα αιτήματά του «θα βγείτε από το Ευρώ;» ο πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς απάντησε πως «έχουμε ένα εξαιρετικό όπλο. Το έχει αναγνωρίσει, πλέον, και η ‘Αγκελα Μέρκελ: όταν πληγεί ένας στόχος, οι αγορές αναζητούν αμέσως το επόμενο. Πρόκειται για ευρωπαϊκή κρίση και ξεπερνιέται μόνο με ευρωπαϊκή λύση. Είναι ο λόγος για τον οποίο ζητήσαμε μια σύνοδο της Ενωσης, αφιερωμένη στο πρόβλημα του δημόσιου χρέους. Δεν βλέπετε ότι το μνημόνιο απέτυχε εντελώς, ότι εμείς οι Ελληνες δεν καταφέρνουμε να βγούμε από αυτή την τρομερή ύφεση; Όπου και αν πήγε να προτείνει τις συνταγές του, το ΔΝΤ προκάλεσε μόνο ζημιές και χρεοκοπίες».
''tsantiri''

Η μεγάλη προεκλογική απάτη του blog fimotro

Η μεγάλη προεκλογική απάτη του blog fimotro

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.... YEAH!
Δείτε το απόλυτο ξεμπρόστιασμα με τις μαϊμου δημοσκοπήσεις. Εαν και ποτέ δεν ασχολούμαστε αρνητικά με άλλα blogs εδώ θα κάνουμε μια εξαίρεση καθώς αποκαλύφθηκε μια απο τις μεγαλύτερες πολιτικές απάτες στον Ελληνικό χώρο του διαδικτύου... Με το που ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος είδαμε μια στροφή 180 μοιρών απο το.....
συγκεκριμμένο blog υπέρ του δικομματισμού ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ και κυρίως υπέρ της Νέας Δημοκρατίας που προξένησε απορία σε πολλούς. Οχι σε εμάς πάντως που γνωρίζουμε μερικά πράγματα παραπάνω... Όταν δε, απαγορεύτηκε η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων στα ΜΜΕ, απο την επόμενη ημέρα αρχίσαν να διαρρέουν εντελώς μαϊμού δημοσκοπήσεις που δίνανε 30% στη Νέα Δημοκρατία και 22% στο ΠΑΣΟΚ και εντελώς τυχαία όλες πάνω απο 50% στον δικομματισμό. Να σημειωθεί οτι την προηγούμενη ημέρα και σύμφωνα με τις επίσημες δημοσκοπήσεις η ΝΔ είχε 22% και το ΠΑΣΟΚ 16%. Με βάση τις δικές τους "αποκλειστικές πληροφορίες" ο Ελληνικός λαός ξαφνικά σε 1 ημέρα άλλαξε γνώμη. Δείτε το σχετικό απόσπασμα ΕΔΩ. Μάλιστα σε μια απο αυτές μέσα στον πανικό τους να "σπρώξουν" την Νέα Δημοκρατία έβγαλαν δημοσκόπηση με σύνολικά ποσοστά 112%






!!! Η προπαγάνδα τους συνεχίστηκε πιο έντονα όσο πλησιάζαμε στις εκλογές αφού με εντολή Σαμαρά επικεντρώθηκαν στο να ρίξουν λάσπη στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν διστάσανε μάλιστα να φτάσουν με αναρτήσεις τους να λένε οτι ο Πάνος Καμμένος μένει ΕΚΤΟΣ Βουλής μπας και επηρεάσουν τους αναγνώστες τους.


 Ακόμη και την ημέρα των εκλογών δεν βάλανε μυαλό αφού με μαιμού EXIT POLLS λέγανε για τεράστια διαφορά της ΝΔ με τους υπόλοιπους, που ξεκίνησε με 28% το πρωί και κατέληξε στο 23% το απόγευμα. Αφού παρέμβη εισαγγελέας γυρίσανε σε όλες τις αναρτήσεις τους την λέξη EXIT POLLs σε ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. Φυσικά πολλές απο αυτές τις μαϊμού αναρτήσεις έχουν σβηστεί αυτή την στιγμή.


 Φυσικά για όλα τα παραπάνω, την απάντηση την πήρανε απο τον Ελληνικό λαό αλλά και απο δεκάδες ανεξάρτητα Ελληνικά blogs που τους πήρανε χαμπάρι... Δείτε μερικά παραδείγματα ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ, ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ. Ποιοί κρύβονται πίσω απο το "πολιτικό" αυτό blog: (διαβάζουμε απο το ALEXA)... "Τα κλασικά 'καλόπαιδα' της ελληνικής δημοσιογραφίας που γράφουν υπέρ όποιου τα αρπάξουν, στεγνά και καθαρά. Ο διαχειριστής του έχει υπηρετήσει σαν έμμισθος του δημοσίου σε διάφορες θέσεις με μπόλικα λεφτά το μήνα. Η κακή πλευρά της δημοσιογραφίας που βρίζει όλη η Ελλάδα αλλά δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός. Επίσης ένα blog που επιβιώνει χωρίς διαφημίσεις. Αναρωτιέμαι πως πληρώνει τους συντάκτες του; Μα φυσικά δεν αναρωτιέμαι, ρητορική ερώτηση είναι..." "Με επικεφαλή εναν λαϊκιστή δημοσιογραφίσκο που κανένας σοβαρός τηλεοπτικός σταθμός δεν προσλαμβάνει. Το Fimotro δημοσιεύει δήθεν ειδήσεις, εγκωμιαστικές ή συκοφαντικές για πρόσωπα του δημοσίου βίου, αναλόγως των πολιτικών σκοπιμοτήτων και του μαύρου χρήματος που λαμβάνουν οι συντάκτες του. Χειρότερα λαμόγια από τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου." NA TONIΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ "tro-ma-ktiko" HTAN ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ "fimotro" ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟ Mega Channel ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Δείτε χαρακτηριστικά ΕΔΩ Τα σχόλια δικά σας...

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ελεύθερνα-Μινωική Κρήτη

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/x_TI1Ui7HuI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Η Καταγωγή των Ελλήνων: Οι Σημερινοί Έλληνες είμαστε κατά 99% απευθείας απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.

«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς...
καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του». Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ) Τα τελευταία χρόνια αμφισβητείται απο πολλούς «διανοούμενους» και πολιτικούς, Έλληνες και μη, η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων από τους αρχαίους Ελληνες. Υπάρχουν θεωρίες, ατεκμηρίωτες πάντοτε, που υποστηρίζουν οτι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Ινδοευρωπαίους, απο την Αφρική (θεωρία της μαύρης Αθηνάς,η οποία, παρά το ότι δεν στέκεται επιστημονικά, διδάσκεται σε αρκετά Αμερικάνικα πανεπιστήμια), από Σημιτοφοίνικες και άλλα τέτοια φαιδρά. Και λέμε φαιδρά γιατί κάθε έρευνα, που αποδεικνύει τόσο την αυτοχθονία των αρχαίων προγόνων μας, όσο και το αδιάσπαστο του λαού μας απο τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, αποσιωπάται και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια και στα σχολεία. Τις έρευνες αυτές θα παραθέσουμε παρακάτω. Πρώτα απ’όλα δεν λαμβάνονται υπ’όψην οι αναφορές των ίδιων των αρχαίων συγγραφέων που στηρίζουν την αυτοχθονία των αρχαίων Ελλήνων. Αυτό συμβαίνει είτε απο άγνοια των κειμένων αυτών απο τους εκπαιδευτικούς ή από κάποιου είδους εμπάθεια πρός την αρχαία Ελλάδα, πράγμα που οφείλεται στο ότι δέχονται χωρίς έρευνα όσα τους λένε κάποιοι «φωτισμένοι» καθηγητές πανεπιστημίων στα οποία σπούδασαν. Ταυτόχρονα πολλοί Έλληνες εκπαιδευτικοί γίνονται θιασώτες ξένων θεωριών, όπως αυτή του Ιακώβ Φαλμεράϋερ, (θεωρία που έχει αποδειχθεί εσφαλμένη εδώ και έναν αιώνα) και υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με τους αρχαίους Έλληνες αλλά είμαστε Σλάβοι, Αλβανοί, Αφρικανοί, Τούρκοι και οτιδήποτε άλλο εκτός απο Έλληνες. Παρ’ ότι ο Φαλμεράυερ έχει αποδειχθεί εμπαθής και αντιεπιστημονικός συνεχίζει να στηρίζεται από αρκετούς εκπαιδευτικούς και οι έρευνες των Ελλήνων καθηγητών που αποδεικνύουν τα ψεύδη του, αποσιωπούνται πλήρως και δεν διδάσκονται στα παιδιά. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε οτι τα τελευταία 100 χρόνια πολλοί λαοί χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τους αρχαίους Έλληνες και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό σαν δικό τους και τους εαυτούς τους σαν απογόνους των αρχαίων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στις ημέρες μας, οι Σλάβοι Σκοπιανοί. Πιστεύουν και προπαγανδίζουν σε όλο το κόσμο οτι είναι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βέβαια δεν τους ήρθε ξαφνικά στο μυαλό ότι είναι γνήσιοι Μακεδόνες. Άνθρωποι όπως ο Τζόρτζ Σόρος έχουν χαρίσει πολλά εκατομμύρια δολλάρια στα Σκόπια φτιάχνοντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Πανεπιστήμια στα οποία οι Σκοπιανοί μαθαίνουν οτι πρόγονοί τους ήταν ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης. Χωρίς την συνεχή και τεράστια οικονομική ενίσχυση από ιδρύματα και οργανώσεις όπως του κ. Σόρος, τα Σκόπια ίσως να μην υπήρχαν σαν κράτος σήμερα. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων. Είναι κοινό μυστικό οτι τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους, υπακούουν και λένε σε όλα «YES SIR», με αντάλλαγμα την επανεκλογή τους. (Οι αναγνώστες μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο και θα βρουν σωρεία δηλώσεων Ελλήνων βουλευτών πάνω στο θέμα…) ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; Σε μια έρευνα στο διαδίκτυο δεν εντοπίσαμε άρθρα που να αμφισβητούν την καταγωγή των σημερινών Αιγυπτίων από τους αρχαίους Αιγύπτιους, των Ιρανών από τους Πέρσες, των Εβραίων από τους αρχαίους Εβραίους. Κανείς δεν τολμά να πεί ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν προέρχονται από τους αρχαίους Κινέζους. Οι Ινδοί από τους αρχαίους Ινδούς. Όλα τα παράξενα και όλα τα απίστευτα στην Ελλάδα συμβαίνουν. Όλοι οι «αναθεωρητές» της ιστορίας αμφισβητούν το αδιάσπαστο των Ελλήνων και τον πολιτισμό τους. Λένε ότι δεν είμαστε Έλληνες. Τι κοινό έχουν οι οι αναθεωρητές αυτοί; Συνεργάζονται με το State Department των ΗΠΑ και τον Τζόρτζ Σόρος και η πλειοψηφία τους προέρχεται από την νεοταξίτικη αριστερά όπως ο κ. Λιάκος, ο κ. Βερέμης, η Ρεπούση κ.λ.π. Είναι αξιοπερίεργο το πώς συνεργάζονται με το State Department, το Foreign Office και δεξιές κυβερνήσεις. Οι ιστορικοί τύπου Ρεπούση(στο διαδίκτυο θα βρείτε απίστευτες καταγγελίες για το πώς έχουν πάρει τα πτυχία τους όλοι αυτοί-η κ. Ρεπούση δεν είναι ιστορικός, είναι φιλολογος Γαλλικής γλώσσας και όμως έγραψε τα σχολικά βιβλία ιστορίας), αλλάζουν την ιστορία λέγοντας οτι είναι γραμμένη «μονόπλευρα και εθνικιστικά». Η συγγραφή των βιβλίων τους βασίζεται σε παράξενες πηγές. Αποκόμματα εφημερίδων, περιοδικών, αναρχικές ιστοσελίδες όπως το Indymedia Athens, τουρκικές ιστορικές πηγές, Αλβανικές πηγές, βουλγαρικές πηγές. Τις ελληνικές πηγές τις πετάνε στα άχρηστα, παρ’ όλο που είναι πολύ πιο παλιές και πιο αξιόπιστες. Το φαιδρό είναι ότι σε ένα σύγγραμα τους αναφέρουν σαν πηγή ένα Βούλγαρο συγγραφέα. Ο Βούλγαρος συγγραφέας χρησιμοποιεί σαν βιβλιογραφία του επιλεγμένους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν αρχαίοι Βούλγαροι συγγραφείς, ούτε αρχαίοι Τούρκοι συγγραφείς (όπως είναι γνωστό οι Τούρκοι εμφανίστηκαν στην περιοχή 1000 περίπου χρόνια μετά Χριστό). Για αυτό άλλωστε στις πανεπιστημιακές εκδόσεις της Τουρκίας, οι προ- Σωκρατικοί φιλόσοφοι εμφανίζονται ως Τούρκοι. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Παρ’ όλα αυτά οι επιστήμες προοδεύουν. Σήμερα οι έρευνες πάνω στην ιστορία των λαών δεν περιορίζονται μόνο στα ιστορικά και αρχαιολογικά δεδομένα. Πολλές επιστήμες επιστρατεύονται για την εξαγωγή ακριβέστερων και πιο αντικειμενικών συμπερασμάτων πάνω στην ανθρώπινη ιστορία. Μια απο αυτές τις επιστήμες είναι και η γενετική, η οποία είναι και η ακριβεστέρα όλων. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μελέτη του DNA, αποκαλύπτει την καταγωγή και χρησιμοποιείται από την παλαιοντολογία μέχρι την αστυνομία. Εχουν γίνει τέτοιου είδους έρευνες που να αποδεικνύουν οτι είμαστε πάντα Έλληνες; Βεβαίως έχουν γίνει και μάλιστα επίσημες πανεπιστημιακές αλλά δεν έχουν προβληθεί παρά ελάχιστα. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ Τα ελληνικά ΜΜΕ στη χώρα μας πρόβαλλαν τη Σκοπιανή έρευνα, η οποία «αποδεικνύει» ότι οι Έλληνες καταγόμαστε από την Αφρική. Για μέρες ακούγαμε την Σκοπιανή έρευνα…Την απάντηση όμως του Έλληνα καθηγητή Γενετικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την παρουσίασαν μόνο τα μικρά κανάλια. Δείτε γιατί. Ο κ. Τριανταφυλλίδης κατηγόρησε τους Σκοπιανούς καθηγητές σαν κοινούς απατεώνες. Η έρευνά τους ήταν μισθωμένη και είχε πολιτική σκοπιμότητα. Το ανθρώπινο DNA αποτελείται από τμήματα που επιμολύνονται όταν πάθει ο άνθρωπος μια ίωση ή όταν τσιμπηθεί από ένα κουνούπι. Τότε το DNA του ιού μεταφέρεται(τμήμα του) στο ανθρώπινο DNA. Έτσι άλλωστε οι επιστήμονες καταλαβαίνουν τι αρρώστιες έχει περάσει ένας λαός. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Τριανταφυλλίδη μελέτησαν οι Σκοπιανοί αυτό το μέρος του DNA. Αν το κουνούπι που σε τσίμπησε προέρχεται από την Αφρική, σου μεταφέρει γονότυπο από την Αφρική. Είπε ακόμη ότι σε διεθνές επίπεδο, για έρευνες ανακάλυψης της καταγωγής λαών, όλα τα πανεπιστήμια ερευνούν το μιτοχονδριακό DNA, το οποίο μεταβιβάζεται από την μητέρα στο παιδί και δεν «επιμολύνεται» με ξένα DNA. Επι πολλά έτη λοιπόν γενετιστές απο ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα μελέτησαν το μιτοχονδριακό DNA των σημερινών πληθυσμών της Ευρώπης και της Εγγύς Ανατολής και ανακάλυψαν τις σχέσεις που τους συνέδεαν πρίν απο 75.000 χρόνια. Συγκεκριμένα: Εικοσι οκτώ(28) πανεπιστήμια της Ευρώπης ξεκίνησαν το 1990, υπο την αιγίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Συμμετείχαν οι χώρες: Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Δανία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Τσεχία, Ισραήλ, Εσθονία, Ιράκ, Συρία. Εκαναν έρευνες DNA για τους κατοίκους της Ευρώπης. Απο πλευράς Ελλάδας συμμετείχει το Τμήμα Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπο τον καθηγητή Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη. Η έρευνα αυτή ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, διότι απέδειξε οτι οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Συγκεκριμένα απέδειξε ότι σε ποσοστό 70% οι σημερινοί Έλληνες έχουν το ίδιο DNA, με τους αυτόχθονες κατοίκους της Ελλάδας της προϊστορικής εποχής. Το υπόλοιπο 30% από περιοχές της Εγγύς Ανατολής και προσδιορίζονται χρονικά στα νεολιθικά χρόνια. οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι κατοικούνταν ελληνικά φύλα. Όπως καταλαβαίνετε η έρευνα λέει με απλά λόγια, ότι οι πρόγονοι του Περικλή, του Σωκράτη, του Αριστοτέλη και εμείς, έχουμε το ίδιο DNA. Σε ποσοστό που αγγίζει το 99,5%. Γιατί η έρευνα αυτή δεν προβλήθηκε από τα ΜΜΕ; Γιατί δεν πέρασε στην εκπαιδευτική ύλη; Ποιος ρυθμίζει τι διδάσκεται και τι αποσιωπάται; Η έρευνα αυτή δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» της 8ης Δεκεμβρίου του 2000. Επίσης στον «Ταχυδρόμο» της 2ας Απριλίου 2005. Αλλη μια έρευνα έγινε απο το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή της Κυριακής» της 6ης Νοεμβρίου 2005. Το δημοσίευμα είχε τίτλο «Καθαρο το DNA των Ελλήνων». Το δημοσίευμα απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράϋερ(υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη θεωρία του Φαλμεράϋερ οι Έλληνες του 19ου αιώνα, άρα και οι σημερινοί ήταν Σλάβοι και Αλβανοί και ότι δεν είχαν καμία φυλετική σχέση με τους αρχαίους Έλληνες). Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν και ο κ. Τριανταφυλλίδης με την ερευνητική του ομάδα, απο το ΑΠΘ. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η έρευνα απέδειξε ότι η θεωρία του Φαλμεράϋερ είναι λανθασμένη. Συγκεκριμένα απέδειξε ότι οι Έλληνες παρ΄’ όλα τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους, δεν αλλοιώθηκαν γενετικά. Όποιοι θέλουν να δούν περισσότερα στοιχεία, πρέπει να διαβάσουν το βιβλίο του κ. Τριανταφυλλίδη «Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» από τις εκδόσεις «Γαληνος». Υπάρχει όμως ένα ακόμη βιβλίο, πιο εκλαϊκευμένο, το «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΕΣΜΕΝ» των εκδόσεων «Κάδμος». Υ.Γ: Γράψαμε αυτό το άρθρο, από καθαρή αντίδραση προς το Υπουργείο Παιδείας και προς όλους τους θολοκουλτουριάρηδες, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είμαστε Έλληνες. Αρης Ηλίας – Γιάννης Κουτσούρης – Δημ. Παπαδόπουλος – Τάσος Σαλβάνος http://exoorama.blogspot.com/2009/03/blog-post_12.html

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

υπερδιπλάσια η προσέλευση .....

Η προσέλευση τών ψηφοφόρων μέχρι τίς 11,00 το πρωί είναι υπερδιπλάσια σε σχέση μέ τις προηγούμενες εκλογές.Στό Χαλάνδρι έχουν ψηφίσει άνω του 35% .
Τό κλήμα είναι ήρεμο .Το εκλογικό σώμα χαρακτηρίζετε από έντονη διάθεση αλλαγής του κατεστημένου.
Οι μέχρι τώρα ενδήξεις από τίς δηλώσεις τού κόσμου ,τά exit pools , και τά κοματικά ''πηγαδάκια΄΄ 
αφήνου να ενοηθεί οτι το βράδυ θά φέρη εκπλήξεις!!!
Αναμονή....