Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

 ΜΕΓΑΛΗ    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ  -Από 17/05 εως 31/05
 ΠΑΡΕ  ΚΑΙ  ΣΥ  ΜΕΡΟΣ

   
 
ΣΤΟΧΟΣ 10.000 ΨΗΦΟΙ . 

5 σχόλια:

  1. Χρυσή Αυγή αυτή την φορά γιατί όλοι οι άλλοι έκαναν κωλοτούμπα μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΕΣΤΩ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Διαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΛΟΙ;;;;;;;ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ;;;;,,Η ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ Χ,ΑΥΓΗΣ,,ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ;;;;;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ,,,,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ,,ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ,,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩΝΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,,,ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,,,,ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ,ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,, ΤΟ ΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ,,ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,,,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ,,,ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,,ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Κ Λ Π Κ Λ ΠΚ Λ Π;;;;;;;ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΓΗΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ Η ΤΑ ΘΗΡΙΑ,,,ΣΚΥΛΟΙ ΚΛΠ,,,,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Χ,ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,,,,ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλο σχολιο Gi lian,ειδικα στο κοματι γης που θα μας σκεπασει αν δεν μας φανε τα ψαρια.οταν λες θηριο να φανταστω δρακο με φτερα κ πυρινη ανασα???????
      μενω χρονια εξωτερικο κ ειμαι "υπερηφανη" για τον δικοματισμο σας κ τις αυτοδυναμιες του 50-60% που δινετε τοσα χρονια.καταλαβαινεις δηλαδη οτι 1 στα 2 ζωα ειχε πελατιακη σχεση με τα κομματα,τα ρουσφετια βολευουν.

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΗΣ ΓΙΑΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΚΙΑΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΜΗΗΝ ΜΑΘΕ ΦΗΛΕΜΟΥ ΟΤΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΧΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΙ Η ΜΟΣΔ ΜΕ ΤΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΙΡΕ Η ΕΒΡΑΙΑ ΓΗΝΕΚΑΤΟΥ.

      Διαγραφή