Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αρχίσανε τα οργανα...Αποχώρησε από τη ΝΔ ο Γιάννης Γιαννέλης

Αποχώρησε από τη ΝΔ ο Γιάννης Γιαννέλης

Οπως σάς λέγαμε με τήν χτεσινη μας ανάρτηση

spithas1.blogspot.com

.......και προιδοποιήση  γιά τις προβοκάτσιες και τις βρομιές που θα δούν το φώς της δημοσιότητας αλλά και τις μεταγραφές!!!!!
 
Την αποχώρησή του από τη ΝΔ ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, την οποία κοινοποίησε στο γραμματέα του κόμματος κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο πρώην βουλευτής και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου κ. Γιάννης Γιαννέλλης.

Αποχώρησε από τη ΝΔ ο Γιάννης Γιαννέλης
Ο κ. Γιαννέλλης με την επιστολή του εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του από το κόμμα και ιδιαίτερα για το ότι δεν αξιοποιήθηκε στις πρόσφατες εκλογές «προφανώς γιατί κρίθηκα αξιοκρατικά και υπουργοποιήθηκαν αξιότεροι από εμένα».
Απευθυνόμενος στο κ. Σαμαρά αναφέρει ότι είδε «να τοποθετούνται σε θέσεις του κομματικού μηχανισμού όσοι σας πολέμησαν εσωκομματικά στο νομό μου, πλην εμού βέβαια, που δεν δέχτηκα ούτε ένα τυπικό τηλεφώνημα απλής αβροφροσύνης» και τονίζει ότι η έξοδός του από τα ψοφοδέλτια έγινε κατά τρόπον «ανάρμοστο, πρωτόγνωρο και ανήθικο».
«Αρνούμαι κατηγορηματικά να αποδεχτώ το ασύλληπτο μήνυμα πολιτικού κανιβαλισμού και ανηθικότητας που στάλθηκε, στους νέους ιδίως ανθρώπους, με την δική μου περίπτωση» αναφέρει στο τέλος της επιστολής του.
Με άλλη προφορική του δήλωση, ο κ. Γιαννέλλης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να στηρίξει άλλο κομματικό σχηματισμό στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. «Η πολιτική δεν τελειώνει για μένα στη Νέα Δημοκρατία», σημείωσε, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου