Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΤΡΆΓΚΑ,,,ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ???

Πρός Γεώργιον Τραγκαν επιστολή...



Γιώργο Τράγκα προσωπικά σε θαυμάζω πολύ τον πλουραλισμό των λεκτικών ικανοτήτων σου,την πομπώδη παρουσία σου ,αλλά και τον ποιητικό ειρμό των σκέψεών σου..
Πράγματι θα γινόσουν ένα πολύ καλός σεναριογράφος η ακόμα ένας καλός μυθιστοριογράφος ειδικός σε μυθιστορήματα μελό,αλλά για περιοδικά τύπου ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ η σε βιπερ ΝΟΡΑ...
Ακόμα και σε ιστορίας δράσης κατασκοπευτικές θα έπαιρνες 10 αφου πιστεύω οτι μέντορας σου υπήρξε ο ΖΕΡΑΡ ΝΤΕ ΒΙΛΛΙΕ αυτός ντε με τον ΜΑΛΚΟ ΛΙΝΓΚΕ τον αυστριακό πράκτορα της CIA ... 
Έχεις όμως ένα πρόβλημα σου σχετικά με το ΝΟΝ PAPER το περιβόητο αυτόν φάκελο που έδωσε ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ στην γραμματεία...Πως μπορείς εσύ ο παλιός και βετεράνος της δημοσιογραφίας να πιστεύεις τον κο Μπίτσιο και την Γραμματεία της Προεδρίας και να μην πιστεύεις τον Πάνο Καμμένο η και να κρατάς τουλάχιστον  αποστάσεις σχετικά με την εξέλιξη την οποία δεν περίμενες...
Η εξέλιξη λοιπόν αγαπητέ Γιώργο είναι ότι η δεύτερη σελίδα του non paper ήρθε απο φαξ κάπου στην Πεντέλη και η γραμματοσειρά ήταν διαφορετική ..
Δεν σου λέει τίποτα αυτό;...
Εμένα αλλά και σε χιλιάδες άλλους πολίτες οι οποίοι βλέπουν να συκοφαντήται ένα πολιτικό πρόσωπο,ο Προεδρος των Ανεξάρτητων Ελήνων Πάνος Καμμένος και να σύρεται σαν αναξιόπιστος   ναι μου λέει..
Βρες λοιπόν σαν καλός δημοσιογράφος που είσαι αλλά και σαν καλός ..Μάλκο Λίνγκε τον μίτο της.. Αριάδνης και λύσε τον γρίφο σου...Τελικά όλοι οι πολιτικοί δεν τα παίρνουν.Ειδικά ο Πάνος Καμμένος.
Μια ερώτηση μόνο..Τι ήθελε να πει ο ποιητής οταν έγραφε ότι ο Πάνος Καμμένος ζητούσε το υπουργείο Αμύνης;..Κάτι πέταξες για 110δις από τον ορυκτό πλούτο της χώρας..Γίνε ποιο συγκεκριμένος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου