Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Σενάρια επιστροφής στην δραχμή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Σενάρια επιστροφής στην δραχμή

Poll: ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ... ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Poll: ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ... ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

I Mpalanta tou kyr mentiou-nikos Ksilouris

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΔΕΡΦΙΑ......


 
Κουράστηκα να βλέπω και τους πολιτικούς μας  με σκυμμένο κεφάλι στα κέντρα αποφάσεων , να ζητούν ταπεινά συγγνώμη και να δίνουν υπόσχεση εκτέλεσης εντολών υποθηκεύοντας "τα πάντα όλα" κινητές και ακίνητες αξίες της Ελλάδας λες και είναι του μπαμπά τους.
Κουράστηκα να ακούω κάθε βράδυ στις ειδήσεις τους ότι είμαστε λαμόγια ,κλέφτες, τεμπέληδες και ότι άλλο θέλουν να με κάνουν να πιστέψω ότι είναι οι Έλληνες.

Αηδίασα να τους βλέπω από κει που γυρίζουν και μόλις πατήσουν το πόδι τους στα Ελληνικά ιερά χώματα ,να σηκώνουν το κεφάλι και τη φωνή σε εμάς και απειλώντας μας με νόμους παράνομους , προσπαθούν να μας υποχρεώσουν να πληρώσουμε εμείς ότι και όποτε θέλουν οι τοκογλύφοι .

Στόχος είναι να μας πείσουν ότι τα χρωστάμε και αφού εμείς δεν μπορούμε να πληρώσουμε ότι θα ήθελαν ...να αποδεχτούμε βάση Ελληνικού φιλότιμου και εντιμότητας και την παράδοση της χώρας μας.

Αφού δεν μπόρεσαν να μας τα πάρουν με τόξα ,σπαθιά , πολυβόλα , βόμβες και τανκς θα κάνουν προσπάθεια -δοκιμή να τα πάρουν με λίγα ευρώδολάρια.

Ήρθε η ώρα μας αδέλφια.
Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ  και ούτε θάρθει !!!
Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε  όχι τι δεν είμαστε, αλλά τι είμαστε εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ώρα να τους θυμίσουμε τον  Μέγα Αλέξανδρο,  τον  Μιλτιάδη , τον  Λεωνίδα, και να τους ξεκαθαρίσουμε ότι πολεμήσαμε για να σώσουμε αυτά που έφτιαξε ο Αρχιμήδης και ο Καλλικράτης με τα σχέδια του Ευκλείδη και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε οι Πέρσες ούτε οι τούρκοι ούτε οι Ναζί γιατί σε κάθε χρονική περίοδο ήταν εκεί οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Άλλοτε ως οι 300 του Λεωνίδα άλλοτε ως παλληκάρια του Κολοκοτρώνη κατά των τούρκων άλλοτε ως Κρητικοί με πέτρες κατά των Ναζί.
Ήμασταν  πάντα εκεί , και σήμερα είμαστε εδώ εμείς. Νόμιζαν ότι μας έχουν κοιμήση με τα ναρκωτικά και τα ευρώ και την ψεύτικη ευημερία. Μας έδωσαν δανικά να αγοράσουμε τις BMW και τις MERCEDES τους και τα CHEROCKY και άλλα δανικά και πολύ φόβο για να αγοράσουμε MIRAGE (τυφλά) και F16 και τα υποβρύχια τους (που γέρνουν)  για να μη μας φάει ο μπαμπούλας  που είναι οι ίδιοι με μάσκα.
 Όμως δεν θυμήθηκαν ότι εμείς που  τους μάθαμε και τον πόλεμο και την ειρήνη και την δημοκρατία και την υγεία και τον πολιτισμό , εμείς τους μάθαμε και την μπλόφα. Ο Οδυσσέας έφτιαξε το δούρειο ίππο ρέε και πάτε να μας πουλήσετε μπλόφα εσείς?
Δε μασάμε ….οργιζόμαστε με το θράσος σας .
Ήρθε η ώρα να σας αποδείξουμε εμείς τα Ελληνόπουλα πως ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ
Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε την ευθύνη στις πλάτες μας
« Ίσως τώρα να ναι η σειρά μας να τιμήσουμε τη καταγωγή μας  αδέρφια… με κάθε κόστος ! ! !»