Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Θέμα ωρών η κατάρρευση του σάπιου πολιτικού συστήματος


Αδέρφια, ζούμε ώρες ιστορικές, αλλά και μεγάλης ευθύνης. Η χώρα σε λίγες μέρες αν όχι ώρες θα βρεθεί στα χέρια μας και πρέπει να  σηκώσουμε το βάρος. Και λέω βάρος γιατί είναι ένα ΄΄σώμα μάνας΄΄ που το αφήσαμε σε χέρια ανάξιων πολιτικών οι οποίοι  το παράδωσαν και  βιάστηκε ξανά και ξανά καταρχάς από  τα παιδιά της και στην συνέχεια το παρέδωσαν και προς πορνεία με εξευτελιστικό αντίτιμο.  Όλοι μας έχουμε ευθύνη για την μάνα μας γιατί όλοι λίγο πολύ ξέραμε πάνω κάτω τι συμβαίνει αφού όλοι βυζάναμε το γάλα από τα στήθια της και βλέπαμε πως το γάλα είχε και αίμα και ήταν πικρό.
Σήμερα θα απλώσουμε τα χέρια μας ,θα πιάσουμε ο ένας το χέρι του άλλου έτσι που να σχηματίσουμε κρεβάτι για να ξαπλώσει και να ξεκουραστεί λίγο το κορμάκι της αλλά θα σχηματίσουμε και τοίχος προστασίας τέτοιο που να μην μπορέσει κανένας και ποτέ  να ξανααπλώσει χέρι πάνω της .
Θα κάνουμε βάρδιες εργασίας έτσι που θα δουλεύουμε όλοι μας αλλά ποτέ δεν θα την αφήσουμε ξανά μόνη της.
Ότι χρήματα βγάζουμε από την εργασία μας θα τα πηγαίνουμε όλα σπίτι μας και θα τα μοιράζει η μάνα μας όπως μια μάνα ξέρη.
Θα είμαστε αγαπημένοι σαν αδέρφια για να κάνουμε και τη μάνα μας χαρούμενη, και θα αλληλοβοηθιόμαστε για να μην μένη κανένας πίσω.
Και όταν η μάνα μας γίνει καλά θα μπορέσουμε να ξαναδούμε τον ήλιο να του πούμε καλημέρα ήλιε καλημέρα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου