Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Γιώργος Αρμουτάκης: Έχουμε όραμα για τον τόπο μας…

Γιώργος Αρμουτάκης: Έχουμε όραμα για τον τόπο μας…

            Μέσα σε πανηγυρισμούς από εκατοντάδες οπαδούς και φίλους του συνδυασμού γιόρτασαν οι Δημότες του Δήμου Φαιστού χθες βράδυ στις Μοίρες,  την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού της Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση της Φαιστού.

 

            Μιλώντας αποκλειστικά στο “e-mesara.gr” ο μεγάλος νικητής των εκλογών και νέος Δήμαρχος του Δήμου Φαιστού  κ. Γιώργος Αρμουτάκης, αμέσως μετά την εκλογή του τόνισε:

«Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους Δημότες του Δήμου Φαιστού, τους Δημότες της Μεσαράς.

            Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και στα μέλη του συνδυασμού Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση της Φαιστού.

            Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στη Συμπολιτεία της Φαιστού και στον επικεφαλής της κ. Χαρίλαο Κοκαράκη για τις αποφάσεις τους και την πραγματική στήριξή του.

            Θα προχωρήσουμε μαζί, έπειτα από την προγραμματική συμφωνία που κάναμε, για να γυρίσει σελίδα η Μεσαρά  και για να λειτουργήσουν ξανά οι θεσμοί.

            Για να συζητήσουμε επιτέλους αυτοδιοικητικά, σε ένα περιβάλλον ανάλογο με τη δυναμική και την οντότητα του Δήμου Φαιστού.

            Η εμπειρία, η γνώση των καταξιωμένων στελεχών μας σε συνεργασία με τα νέα πρόσωπα που εκλέχτηκαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσουν στη Μεσαρά αυτό που χρειάζεται. Δηλαδή την ανάπτυξη και την ηρεμία που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο κόσμος και που τόσο πολύ έχει διαταραχθεί τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να νιώθει ασφαλής ο Δημότης στο σπίτι του…

            Έχουμε όραμα για τον τόπο μας και θα το ξεδιπλώσουμε στην πορεία με τη στήριξη και τη συνεργασία όλων των Δημοτών μας…»

           



ΠΗΓΉ e-messara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου