Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Καλημέρα Μαδρίτη…..!!!


Καλημέρα Μαδρίτη…..!!!

Σύνταγμα, Λευκός Πύργος , Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο , Πάτρα , Λάρισα , και σε κάθε Ελληνική πλατεία εχθές σήκωσαν πανό που έγραφαν ΄΄ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ΄΄ μαζι με τις Ελληνικές σημαίες,και φώναξαν
΄΄ δεν σας θέλει ο λαός ,πάρ’ την τρόικα και μπρός ΄΄ 

Εχθές έγινε η αρχή από 100.000 και πλέον Ελληνόπουλα που με ένα ‘’σφύριγμα’’ αυθεντικό κατέβηκαν να γράψουν ιστορία.

Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν κόμματα και οργανώσεις μήνες τώρα το έκανε σε μία νύχτα το Facebook  από ακομμάτιστους ανεξάρτητους πολίτες, Ελληνίδες και Έλληνες που ήρθαν στις πλατείες αγκαλιά με την Ελληνική σημαία και τα παιδιά τους. 

Μπροστά μου ήταν τα ΜΑΤ αλλά τους ένιωθα δίπλα μας και κάθε φορά που τραγουδάγαμε τον Εθνικό ύμνο τραγουδάγανε και αυτοί διακριτικά  πίσω από τα κράνη πού τους έχουν φορέσει. Και δεν άνοιξε μύτη , αλλά και κανένα σύνθημα δεν έβρισε τα παιδιά των 800 ευρώ .

Δίπλα μου ήταν ένας παππούς 82 ετών !!!  και δάκρυζε βλέποντας 50.000 Ελληνόπουλα να φωνάζουν ‘’δημοκρατία’’. Είμαι συγκλονισμένος ακόμα και απορώ τι δύναμη έφερε τον υπερήλικα να είναι δίπλα μας και να μας χτυπά απαλά στην πλάτη αδιακρίτως σαν να ήμαστε  όλοι παιδιά του.

Δίπλα μου ήταν 50.000 Ελληνόπουλα που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς έκτροπα , με παιδία ,πολιτισμό , ευπρέπεια και σύραμε όλοι μαζί το χορό της ειρηνικής επανάστασης στην Ελλάδα που μόλις άρχισε και δεν θα σταματήσει μέχρι πετύχουμε τον σκοπό που μας μάζεψε στο σύνταγμα χτές .

Δημοκρατία- ανεξαρτησία – εθνική κυριαρχία 

Και το κίνημα αυτό εξαπλώνετε σε όλη την Ευρώπη από ανεξάρτητους πολίτες που έχουν βρεθεί σε κατάσταση απόγνωσης από τις άδικες πολιτικές επιλογές ενός σάπιου πολιτικού συστήματος.
Απαντάμε στο προχθεσινό ΄΄ κράξιμο ΄΄ των Ισπανών συναγωνιστών μας ότι κοιμόμαστε … 
Καλημέρα Μαδρίτη , 
τα παιδιά της Ακρόπολης θα ανάψουν και πάλι τα φώτα του πολιτισμού και το φώς αυτό θα σκιάσει τον Ήλιο .  
Σπίθας 26/05/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου