Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Είσαι άνεργος? Ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τα νέα προγράμματα ανέργων? Δες εδώ!

 

Voucher – Επιταγή Εισόδου Στην Αγορά Εργασίας





Είσαι άνεργος? Ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τα νέα προγράμματα ανέργων? Δες εδώ!

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΠΙΤΑΓΗΣ VOUCHER 2014!!
 Σύμφωνα με προαναγγελίες και ανακοινώσεις  του Υπουργείου  Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 θα πραγματοποιηθεί....
  το  πρόγραμμα « Eπιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους» ,  με αντίστοιχους όρους και διαδικασίες του προγράμματος που υλοποιήθηκε το 2013.
Στόχος του προγράμματος Voucher είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των νεοεισερχόμενων άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία θα καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Ειδικότερα το πρόγραμμα διασφαλίζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις ένταξης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης και βελτίωσης των γνώσεών τους με παράλληλη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος.
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 Όμηρος συμμετείχε ενεργά και με μεγάλη επιτυχία και στις  δυο δράσεις Voucher του 2013,  για ακόμη μία φορά οι νέοι μας εμπιστεύτηκαν!  Όπως  μας εμπιστεύτηκαν και οι  χιλιάδες απόφοιτοι μας  στα 68 χρόνια πορείας  στην εκπαίδευση !
   To πρόγραμμα Παρείχε:
  • 80 ώρες  θεωρητικής κατάρτισης με επίδομα 400€
  • 500      ώρες πρακτική άσκηση ,  διάρκειας 5      μηνών σε  επιχειρήσεις του ιδιωτικού      τομέα, με επίδομα   2.300€ (για      αποφοίτους AEI/TEI)  και επίδομα      2.000€  (για αποφοίτους      υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)
  • Ιατροφαρμακευτική      κάλυψη
  • Επιπλέον      ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνου, ατυχήματος κλπ. για όλη τη διάρκεια      της εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης
Προετοιμάζοντας λοιπόν έγκαιρα όλη την διαδικασία των Vouchers και  δεδομένου ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο η σειρά εγγραφής των ανέργων στο ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου,  το ΚΔΒΜ2 ΟΜΗΡΟΣ  καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους άνεργους νέους, παλιούς και νέους δικαιούχους voucher να συμπληρώσουν την  φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.  ΄Aμεσα και Υπεύθυνα  ένα έμπειρο στέλεχος του Ομίλου θα σε ενημερώσει για όλες τις διαδικασίες  που χρειάζεται να κάνουμε μαζί πλέον,  για  την επαγγελματική σουΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Πρόσθετες επιπλέον εκπαιδευτικές παροχές
  • Πιστοποίηση keycert
  • Εκπαιδευτικό Υλικό σε tablet 
  •  
  • http://omiros-studies.gr/voucher/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου