Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Υπάρχουν και '' άνθρωποι '' !!!!!


Υπάρχουν και  '' άνθρωποι ''  !!!!!



Το περιστατικό μας το μετέφερε ακροατής του Ράδιο Κρήτη. Συνέβη στην περιοχή των Μοιρών πριν από λίγη ώρα και δείχνει πόσο προτιμότερο είναι το πρόσωπο της εξουσίας όταν γίνεται ... ανθρώπινο και συμπονετικό.

Ένας μεσήλικας περιφερόταν για ώρες στο κέντρο των Μοιρών. Οι κάτοικοι της περιοχής ξέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει τόσο διανοητικά όσο και βιοποριστικά προβλήματα. Σήμερα λοιπόν, σταμάτησε πλάι του ένα περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Μοιρών. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο δυο νεαροί αστυνομικοί και ενώ ο άνθρωπος τους κοιτούσε σαστισμένος ή και τρομαγμένος ακόμη, εκείνοι -όπως μας περιέγραψε ο ακροατής που ήταν μάρτυρας της σκηνής- του προσέφεραν μια μεγάλη σακούλα με τρόφιμα και τον παρακάλεσαν να κατευθυνθεί  αμέσως προς το σπίτι του, ώστε να μην τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο και να μην επιβαρυνθεί η υγεία του από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

Η έκπληξη ήταν ευχάριστη τόσο για τον ταλαιπωρημένο μεσήλικα όσο και για όσους είδαν τη σκηνή. Και καθώς η τάξη και η ευνομία επιβάλλεται με πολλούς τρόπους, μπράβο στους δύο αστυνομικούς των Μοιρών που μας θύμισαν πως η ανθρωπιά είναι ο ευκολότερος τρόπος.  

Πηγή: ekriti.gr


1 σχόλιο: