Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ''Για την παρτη μας'' της Ε.Ε.



Έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των ηγετών της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας και θέμα (και καλά) την προετοιμασία της συνόδου της G20 καλεί σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.
Εγώ νομίζω οτι βλεπουν οτι αυτοί οι κωλοΕλληνες δέν μασσάνε με τίποτα και θα μας σκίσουν τις....τουουτ-τρυπες και πρέπει να κάνουμε κάτι ΑΜΕΣΑ
«Ο Βαν Ρομπάι θα ηγηθεί τηλεδιάσκεψης των Ευρωπαίων συμμετεχόντων στο G20 το απόγευμα της Παρασκευής», δήλωσε ο εκπρόσωπός του. «Αυτή θα γίνει προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των θέσεων των ευρωπαίων συμμετεχόντων εν όψει της συνόδου του G20», πρόσθεσε.
Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Οι ηγέτες του G20 θα συναντηθούν στο Λος Κάμπος του Μεξικό στις 18-19 Ιουνίου και στο επίκεντρο των συνομιλιών τους θα βρεθεί η ευρωπαϊκή κρίση χρέους.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου