Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος….

Η πληροφορία για προσχώρηση του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Χαραλαμπόπουλου στο κόμμα του Παναγιώτη Καμμένου κυκλοφορούσε έντονα το τελευταίο 48ωρο στα Γιάννινα.
Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνονταν ούτε από το περιβάλλον από του ιδίου ούτε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σήμερα από την εκπομπή της Βίκυς Μιχέλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων μεταδόθηκε ότι ένας από τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα βρίσκεται στις λίστες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται όντως για τον Κώστα Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες κι αφού οριστικοποιηθεί η θέση στην οποία θα βρίσκεται ο Γιαννιώτης υποψήφιος.
Η κίνηση του Κώστα Χαραλαμπόπουλου έχει προκαλέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονη δυσαρέσκεια στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε είναι πολύ νωπή η επιμονή ορισμένων παραγόντων του κόμματος να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 6ης Μαΐου, παρά τις αντιρρήσεις που είχαν διατυπωθεί από τοπικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου