Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Νέα Δημοσκόπηση: 22/5 έως 27/5.


Ενωμένοι Έλληνες


Οι σωστές δημοσκοπήσεις δε γίνονται διαδικτυακά μέσα σε μπλογκς με αναγνώστες συγκεκριμένων ιδεολογιών. Γι αυτό, γι’ ακόμη μια φορά βγήκαμε έξω και ρωτήσαμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες τι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπλαγήκαμε με τις προτιμήσεις των ερωτηθέντων επαρχιωτών στα ΚΤΕΛ, γιατί δεν διέφεραν από των Αθηναίων. Μάλλον η επαρχία, βλέποντας στην τηλεόραση τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών, κατάλαβε ότι ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΑΘΗΝΑ που ψήφισε αντιμνημονιακά και ακολουθεί το “ρεύμα”. 
 http://enomenoiellines.files.wordpress.com/2012/05/2012-21.jpg

1 σχόλιο:

  1. Τι άραγε επιδιώκουν οι φίλοι μας παρεμβαίνοντας προκλητικά στα εσωτερικά μας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο ένα διεφθαρμένο και υποταγμένο κατεστημένο πού τόσα χρόνια διαφεντεύει τον τόπο μας, και το οποίο προφανώς έχει την απόλυτη ευθύνη για την εξαθλίωση του λαού μας?.
    «Δεν ήλθαμε να σας υποδουλώσουμε αλλά να σας βοηθήσουμε» δήλωσε ο Σούλτς. Μήπως άθελά του υπονοεί κάτι?.
    Ας βοηθήσουν αν θέλουν το λαό της Ελλάδας να διώξει τη φαυλοκρατία.
    Στα σημερινά τους διλλήματα (όπλα) που χρησιμοποιούν για να τρομοκρατήσουν τον πολίτη, όπως: Δέχεστε την υποτέλεια διαφορετικά δεν σας δίνουμε, Ευρώ-Δραχμή, δεν θα έχετε να πληρωθούν Μισθοί-Συντάξεις, θα χιονίζει, θα κρυώνετε, ,θα….,,,,,,,, (που θα χρησιμοποιούνται σίγουρα για πάντα), ο Ανεξάρτητος Έλληνες αντιτάσσει το μοναδικό διαχρονικό του όπλο τις ιδέες, που είναι αδούλωτες και σίγουρα δεν δολοφονούνται.
    Η Ελλάδα σήμερα έχει υποχρέωση να είναι πρωτοπόρος και δυναμικά να συμμετέχει, (πριν την οριστική εξαθλίωσή της), στη διαμόρφωση Ευρώπης αλληλεγγύης των λαών, και αυτό δεν μπορεί να το κάνει μια διεφθαρμένη και υποταγμένη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή