Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

«Αν βγει ο Σαμαράς θα έχουμε αιματοχυσία στην Αθήνα»!! Τσίρκο τρόμου έχουν κάνει τις εκλογές!!!


20120604-165328.jpg 
ήταν αναμενόμενο ότι αφού η πολιτική αντιπαράθεση έχει καταντήσει τρομοκρατικός ανταγωνισμός, δεν θα αργούσε να χτυπήσει και ο μαιτρ του είδους. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που η τουριστική περίοδος βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή, ενώ η ψυχολογία της αγοράς βρίσκεται στο Ναδίρ.
Ελάτε λοιπόν στην Ελλάδα για να δείτε live ταινία του Ρομέρο αν βγει ο Σαμαράς, για να χάσετε την περιουσία σας αν βγει ο Τσίπρας.
Το μόνο που δεν θα δείτε, είναι κάποιον κρετίνο πολιτικάντη τεμπελχανά και αμόρφωτο ψευτοτρομοκράτη στην φυλακή.

Γ. Καρατζαφέρης: Ο ίδιος και η παρέα του έχουν δαιμονοποιήσει τη δραχμή
«Αν βγει ο Σαμαράς θα έχουμε αιματοχυσία στην Αθήνα», υποστήριξε ο
Γ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, «Η ώρα των αρχηγών» στο Focuswebtv.gr.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι αθέτησε συμφωνίες ενώ έδωσε στοιχεία και για το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Πρόεδρο της ΝΔ.
«Έχουν δαιμονοποιήσει την δραχμή, ο κύριος Σαμαράς και η παρέα του, που την ημέρα που ενδεχομένως ακουστεί, θα σκοτώνεται ο κόσμος στους δρόμους χωρίς να υπαρχει λόγος. Εμείς προτείνουμε για δύο χρόνια να κυκλοφορήσει παράλληλα με το ευρώ, η ευρωδραχμή. Το ευρώ θα είναι για κάθε διεθνή σχέση, εισαγωγές, εξαγωγές, τουρισμό και η ευρωδραχμή θα είναι στο εσωτερικό της χώρας. Αυτό θα είναι για δύο χρόνια και μετά ξανά το ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης. (newsbeast.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου