Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΩΡΈΨΩΜΕ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ




Ναυλώνουν πλοία για την Κυριακή οι Αγανακτισμένοι Κρητικοί και ετοιμάζονται να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα.

Απο Ηράκλειο ,Ρεθυμνο, Χανιά και Λασηθι εφυγαν απόψε για Αθήνα και θά είναι απο το πρωί στη πρώτη γραμμή....οπως πάντα.!!
Εκτός ομως απο τα Κρητικόπουλα που εφυγαν απόωε θα φύγουν και αυριο Κυριακή με ημερίσια δρομολόγιο για να είναι το απόγευμα στο Σύνταγμα

Για ενδέκατη μέρα οι Αγανακτισμένοι βρίσκονται στο Σύνταγμα και το Λευκό Πύργο. Τα βλέμματα όλων όμως είναι στραμμένα στο αυριανό ραντεβού "πανευρωπαϊκής αγανάκτισης".

Με λεωφορεία, πλοία και τρένα ετοιμάζονται οι Αγανακτισμένοι για το πανευρωπαϊκό ραντεβού τους την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος .
Στόχος είναι  να ξεπεράσουν κάθε προιγόυμενο σε αριθμό συγγέντροση και σε κάθε περίπτωση να υπερβούμε ακόμα και τις 200.000 άτομα .

Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός από τους Αγανακτισμένους όλη της χώρας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Αγανακτισμένους της Δυτικής Ελλάδας που ήδη έχουν ναυλώσει λεωφορεία των ΚΤΕΛ, έτσι ώστε να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που μέσω Facebook καλούν τους οδηγούς των ΚΤΕΛ να απεργήσουν την Κυριακή έτσι ώστε να μεταφέρουν δωρεάν όλους τους Αγανακτισμένους.

Μάλιστα, η συγκέντρωση της Κυριακής θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Ισπανίας όπου την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν και εκεί οι ισπανοί Αγανακτισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου